VVS

Billig VVS arbejde med høj kvalitet

Indhent tilbud

Vi svarer inden for 24 timer!


  Din lokale VVS i hele Nordsjælland og København

  Kvalibyg er din lokale VVS installatør København og Nordsjælland. Og som lokalt VVS firma er dine behov altid vores første, og største prioritet.

  Du kan være sikker på, at vores resultater vil glæde og gavne i mange år. Hvad end du har brug for hjælp med dit toilet, til ventilation, reparation af din køkkenvask eller andre håndvaske, står vi altid klar og parat til at assistere dig. Med dine ønsker i centrum, vil du være sikker på, at vi kommer når du kalder, og vi først forlader dig når dit problem er løst. Vores priser på vvs vil på denne måde også være lavere, da vi hurtigere kan komme i gang med opgaven. Og det skader jo aldrig.

  Har du et problem med dit afløbsrør, dit toilet, eller måske noget helt tredje, synes vi at du skal kontakte os. Vi vil vende tilbage med et gratis og uforpligtigende tilbud til din opgave. Sammen er vi sikre på at finde den rette løsning til dig.

  Personlig VVS

  Vores vigtigste målsætning er at levere kvalitetsarbejde, som du bliver glad for nu og mange år frem. Derfor er vi altid i god dialog med vores kunder.

  Gennem årene har vi set lidt af det hele, og arbejdet med de fleste typer af VVS opgaver. Og hvis der er én ting alle opgaverne har tilfældes, er det at vi skaber den bedste løsning gennem god kommunikation. Hvis vi forstår hinanden, vil en dialog naturligt skabes, og vi kan få lyst din opgave hurtigt og effektivt.

  Derfor starter vores samarbejde altid med en grundig samtale, hvor vi har fokus på at forstå alle aspekter og detaljer. Derfra vil vi kunne strukturere vores tilgang til opgaven på en måde, der tillader dig at kunne følge med undervejs. ligeledes vil du have mulighed for at stille spørgsmål, hvis du skulle have nogle. Vi tror nemlig på, at gennemsigtighed skaber værdi for begge parter.

  Dine behov er i fokus

  VVS opgaver kan være mange forskellige ting. Alt fra hjælp med et toilet der driller, til installation af klimaanlæg.

  Når du beder os om hjælp, er en ting dog altid sikker. Dine behov kommer i første række. Som nævnt tidligere lægger vi et stort fokus på at skabe en forståelse for din opgave. Dette er gældende før, under og efter vores arbejde er løst. Vi vil under hele forløbet have en tæt dialog, og du vil have mulighed for at stille spørgsmål, eller dele dine ideer og tanker. Vores dygtige VVS installatører vil ligeledes altid kunne rådgive omkring forløbet.

  Hvad koster vvs arbejde?

  Priser på vvs arbejde kan variere meget. Alt afhængegigt af hvilke opgaver du ønsker hjælp til, vil der være forskellige, afgørende aspekter der vil have indflydelse på den endelige pris. Dette er ting som kompleksitet, størrelse og tidsforbrug. At afstoppe en håndvask vil selvfølgelig være en noget billigere opgave, end at få installeret en varmepumpe.

  Når du kontakter os, vil vi derfor bede dig om at have så mange informationer som muligt klar. Vi vil på denne måde hurtigt kunne afgøre hvilke ressourcer og medarbejdere det kræver at løse opgaven. Derefter kan vi så sende vores reelle tilbud, og sammen kan vi hurtigt starte vores arbejde.

  Vil du have et tilbud?

  Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen eller ring til os. Så vil vi vende tilbage med et stærkt tilbud på en holdbar løsning på dit projekt.

  Indhent tilbud

  Vi svarer inden for 24 timer!