Professionel Tømrer

Tømrerarbejde af højeste kvalitet

Indhent tilbud

Vi svarer inden for 24 timer!


  Tømrerarbejde af højeste kvalitet

  Hvis du har brug for en tømrer, og du kontakter os til at hjælpe dig med dit næste byggeprojekt, er din opgave i erfarende og trygge hænder.

  Kvalibyg er et tømrer firma bestående af eksperter indenfor alle aspekter af faget. Du er derfor sikker på at kunne finde en fagmand med erfaring og ekspertise indenfor præcis det du har brug for. Vores medarbejdere undergår løbende efteruddannelser i de nyeste teknikker, metoder og værktøjer, så du er garanteret kendskab og viden om alt hvad der rør sig i faget. Yderligere tilbyder Kvalibyg hjælp med VVS, brolægning, jord og beton samt andet byggearbejde, så vi har en stærk og effektiv infrastruktur når det kommer til indhentning af materialer.

  Når du vælger Kvalibyg som dit tømrer firma til arbejde i København eller omegn, vil dit projekt blive håndteret og udført af en erfaren tømrer mester, så du kan være sikker på at arbejdet bliver udført korrekt.

  Stærk kommunikation

  Som nævnt tidligere får du hos os ikke kun hjælp med tømrerarbejde. Vi tager altid store skridt for at inddrage dig i processen, fra start til slut. Gennem tiden har vi nemlig erfaret, at de bedste resultater opstår gennem en stærk kommunikation.

  Derfor starter vi altid vores samarbejde med en gennemgående samtale, hvor du kan fortælle om alle dine ideer, tanker og behov. På denne måde ved vi præcist hvad du ønsker, og hvordan vi bedst opnår de ønskede resultater. Ligeledes vil du på denne måde have mulighed for at stille spørgsmål undervejs, eller komme med nye ideer hvis der skulle være opstået nogle. Når du har kendskab til vores plan, vil du derfor også kunne udpege præcis de punkter, du ønsker skal ændres eller justeres.

  Vores første, og største, prioritet er nemlig at skabe en løsning der opfylder dine behov, og som vil glæde og gavne i lang tid. Og vi gør alt hvad vi kan for at dette sker.

  Aftaler bliver altid overholdt

  Når du vælger et tømrer firma, er det en stor tillidserklæring. Ved at overlade dit projekt til os, forventer du selvfølgelig at tingene bliver lavet ordentligt. Efter du har fortalt os om dine planer, ønsker og behov, er det næste skridt i vores arbejdsproces at planlægge udførslen.

  Derfor udføre vi en omhyggelig og grundig planlægning, hvor vi tager højde for alt. Lige fra indhentning af materialer, mængden af mandskab projektet kræver samt hvilke eventuelle problemer der potentielt vil kunne opstå i forbindelse med projektet. Vi har nemlig erfaret, at de fleste uforudsete problemer kan undgås gennem en nøje udviklet og udført fremgangsplan. På denne måde overskrides den aftalte pris eller tidshorisont ikke, og du skal ikke betale mere end hvad der er blevet aftalt. Ligeledes vil opgaven blive løst korrekt og indenfor den gængse deadline.

  Hvad koster en tømrer i Brøndby?

  Prisen for vores hjælp vil selvfølgelig afhænge af hvor stort og kompliceret din opgave er. Vi baserer vores tilbud på elementer såsom estimeret tidsforbrug, mandkraft, materiale forbrug samt transport. Derfor kan det være svært for os på forhånd at sige, hvad vores assistance vil komme til at koste. En ting skal du dog være sikker på. Ligegyldigt størrelsen og kompleksiteten af dit projekt, vil du hos os finde en billig, kompetent og erfaren tømrer mester til at opfylde dine ønsker og behov.

  Så har du et ønske om at få startet dit næste byggeprojekt, skal du endelig ikke vente med at kontakte os. Dette kan du gøre ved at ringe til os på 31 36 13 65, eller ved at udfylde kontaktformularen. Fortæl os om din opgave, så vil vi hurtigst muligt opbygge et tilbud på en løsning du kan være fuldstændig tilfreds med. Sammen kan vi finde den rette løsning til dig.

  Vil du have et tilbud?

  Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre dit næste byggeprojekt til virkelighed, står vores organisation altid klar til at hjælpe dig med totalentreprise, rådgivning og idegenerering.

  Indhent tilbud

  Vi svarer inden for 24 timer!